whiteengel عضو مميز
عدد المساهمات : 76 نقاط : 187 تاريخ التسجيل : 25/08/2009 العمر : 37
| موضوع: طريقة عمل الرز بالجمبري السبت 29 أغسطس 2009, 8:43 pm | |
| المكونات* نص كيلو حمبري صغير *بصله كبيره-5 فصوص ثوم *4 معالق كبيره صلصه *2 حزمة بقدونس -2 حزمة كسبره خضرا * 3 كوب أرز- وزيت *************************************** الطريقه* نغسل الأرز ونفرم البصل ونفرم الثومونقطع البقدونس والكسبرا الخضرا بعد غسلهم. * نشوح البصله المفرومه في الزيت ونحط عليها الأرز ونقلبهم مع بعض. * نضع عليهم الصلصه ونقلبهم كويس. * نحط الماء علي الأرز والملح والفلفل ونسويه بالطريقه العاديه بتاعتنا. *في حله تانيه نضع فيها معلقة زيت ونشوح فيها الثوم المفروم وبعدين نحط عليهم الحمبري المقشر المغسول. * ونشوحه شويه مع الثوم وبعدين نحط الخضرا المقطعه مع الملح والفلفل ونقلب لحد ما يستوي الجمبري. *هيكون الأرز إستوي في الحله التانيه وطفينا عليه. * عند التقديم هنجيب طبق غويط ونحط طبقة جمبري وطبقة رز طبقة جمبري وطبقة رز وهكذا علي أنا تكون أخر طبقه هي طبقة الأرز ويضغط عليه جيدا ويقلب براحه زي المقلوبه كده في طبق التقديم المفرود. بألف هنا يا سكيف يالي مش عارف الرز فين أهو جه يا عم [/color]
عدل سابقا من قبل whiteengel في الأحد 30 أغسطس 2009, 1:27 pm عدل 1 مرات | |
|
Admin ....** Admin ** ....
عدد المساهمات : 81 نقاط : 238 تاريخ التسجيل : 24/08/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل الرز بالجمبري السبت 29 أغسطس 2009, 10:34 pm | |
| تسلم ايدك ياجميل الحق اكل بقى قبل ما حد ياكل قبلى | |
|
skeef مشرف
عدد المساهمات : 182 نقاط : 331 تاريخ التسجيل : 25/08/2009 العمر : 36
| موضوع: رد: طريقة عمل الرز بالجمبري السبت 29 أغسطس 2009, 11:35 pm | |
| فيين الارز فى الموضوع دة بيطحط امتى | |
|